Partners

Baetsen

Baetsen is met zes divisies actief in transport, recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen en kunststoffen. In alle bedrijfsonderdelen draait het om het leveren van optimale maatoplossingen voor opdrachtgevers op een uiterst duurzame manier.
Baetsen levert diensten aan bedrijven, particulieren en (gemeentelijke) overheden en is actief in binnen- en buitenland.

Op het gebied van transport onderscheidt Baetsen zich door expertise in speciaal transport, het vervoeren van buitengewoon lange, brede of zware vrachten. Hiervoor staat een ruim en divers wagenpark ter beschikking. Ook voor verticaal transport is Baetsen volledig toegerust met een verscheidenheid aan vaste en mobiele kranen.
Vormgevend aan de cradle-to-cradle filosofie worden tal van reststromen, van huisvuil tot puin, van kunststofreststromen tot afvalhout, door Baetsen verwerkt tot hoogwaardige grondstoffen. Ook levert Baetsen diverse uit recycling gewonnen bouwstoffen die ondermeer worden toegepast in de wegen- en woningbouw. Zo krijgen oude materialen een nieuw leven. Door zorg te dragen voor het plaatsen en ledigen van containers en inzameling van afvalstromen wordt niet alleen een zorgvuldige afvoer gewaarborgd, maar worden ook de klanten die deze reststromen aanleveren compleet ontzorgd. Baetsen heeft in Echt aan de Oude Lakerweg 4 een milieustraat, waar particulieren terecht kunnen voor het afvoeren van diverse afvalstromen.

Baetsen-Groep is in ruim 50 jaar van een eenmanszaak uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met 300 werknemers, terwijl het karakter van familiebedrijf is behouden. Door professioneel en proactief te werken levert Baetsen hoogwaardige diensten, waarbij de klant centraal staat en tegelijk alle oog is voor mens en milieu.

DVL Milieuservice BV

DVL Milieuservice BV is gevestigd in Joure en Budel. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreide ervaring in het uitzetten, chippen, stickeren, repareren, innemen, afvoeren, etc, van alle soorten boven- en ondergrondse afvalcontainers. Zo zijn door DVL voor meerdere opdrachtgevers reeds meer dan 3 miljoen minicontainers uitgezet. Daarnaast verzorgt DVL Milieuservice voor vele gemeenten en reinigingsdiensten het grondwerk, de plaatsing en montage/onderhoud van ondergrondse afval-inzamelsystemen.

In voorgaande jaren heeft DVL Milieuservice BV zich meer en meer geprofileerd als allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. DVL is gespecialiseerd in alle vormen van dienstverlening, communicatie en automatisering rond de invoering en/of modernisering van afval-inzamelsystemen. DVL Milieuservice BV verzorgt desgewenst voor opdrachtgevers binnen een fullservice concept het totale pakket van administratieve en operationele werkzaamheden rond de implementatie, registratie en het beheer van boven- en ondergrondse containerparken.