Partners

Baetsen

Baetsen Groep is van oudsher een familiebedrijf uit de Regio Eindhoven. Sinds begin 2020 maakt Baetsen Milieubedrijven onderdeel uit van het internationale concern REMONDIS. Baetsen Milieubedrijven richt zich met name op afvalinzameling, recycling en hergebruik van grondstoffen.

Baetsen Milieubedrijven werkt voor gemeentes, bedrijven, particulieren en verzorgt de huishoudelijke afvalinzameling. Met de overname van de Baetsen Milieubedrijven door REMONDIS wordt haar lokale en internationale marktpositie van recycling- en afvalactiviteiten versterkt.

REMONDIS is een familiebedrijf met een traditie van meer dan 80 jaar. REMONDIS Nederland is decentraal georganiseerd en heeft een sterke regionale betrokkenheid. De focus ligt op het bieden van een totaaloplossing voor afvalinzameling en -verwerking. De kernactiviteiten zijn afvalinzameling en -verwerking, gevaarlijk (chemisch) afval en rioolservice.

Baetsen vindt het van groot belang haar diensten plaatselijk aan te bieden, zodat er korte lijnen zijn en wij persoonlijk betrokken blijven met de lokale markt. Met onze diensten en innovatieve kennis beschermen en verbeteren wij onze leefomgeving. Efficiƫnt en doelgericht. Onze bekwaamheid is het aanpakken van hedendaagse milieuvraagstukken die complex en veelomvattend zijn. Waar nodig bundelen we onze brede kennis, ervaring en middelen, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Naast het feit dat wij beschikken over een unieke totaalformule, waardoor wij zeer efficiƫnt opereren, denken wij buiten vaste kaders en hebben we voor elk vraagstuk een oplossing. Wij denken graag met onze klanten mee in het optimaliseren van een betere afvalscheiding en materiaalrecycling. Alles staat in het teken stappen te zetten om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

DVL Milieuservice BV

DVL Milieuservice BV is gevestigd in Joure en Budel. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreide ervaring in het uitzetten, chippen, stickeren, repareren, innemen, afvoeren, etc, van alle soorten boven- en ondergrondse afvalcontainers. Zo zijn door DVL voor meerdere opdrachtgevers reeds meer dan 3 miljoen minicontainers uitgezet. Daarnaast verzorgt DVL Milieuservice voor vele gemeenten en reinigingsdiensten het grondwerk, de plaatsing en montage/onderhoud van ondergrondse afval-inzamelsystemen.

In voorgaande jaren heeft DVL Milieuservice BV zich meer en meer geprofileerd als allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. DVL is gespecialiseerd in alle vormen van dienstverlening, communicatie en automatisering rond de invoering en/of modernisering van afval-inzamelsystemen. DVL Milieuservice BV verzorgt desgewenst voor opdrachtgevers binnen een fullservice concept het totale pakket van administratieve en operationele werkzaamheden rond de implementatie, registratie en het beheer van boven- en ondergrondse containerparken.