Afval app

Alle informatie over uw afval onder één knop

Alles wat u over afval wilt weten, vind u in de Afvalapp. Deze informatie is altijd beschikbaar en altijd actueel. Als u over een smartphone (telefoon met internet) beschikt, kunt u de afvalapp downloaden in de Appstore en Google Play Store op je telefoon. Dit is gratis. Wilt u de afvalapp gewoon via de computer bekijken, dan kan dat natuurlijk ook. Ga naar http://echt-susteren.deafvalapp.nl of klik op onderstaand icoon.

 

Functionaliteiten app

In de app is zichtbaar welk afval wanneer wordt opgehaald. Ook kunt u in de app binnen 48 uur zien hoe vaak en welke afvalstroom al is opgehaald. Hierdoor heeft u een goed beeld bij het afval dat u reeds hebt laten ophalen en welke kosten daarbij komen kijken. Ook krijgt u via de app nieuwsupdates over het ophalen van afval in uw buurt.

 

Unieke afvalcode

Om het aantal aanbiedingen van restafval bij uw adres te kunnen inzien heeft u een unieke afvalcode nodig. Deze code vult u vervolgens
in bij de instellingen van de nieuwe Afvalapp. Heeft u geen code? Vraag deze dan hier aan, om alsnog binnen enkele werkdagen een code te ontvangen.

 

 

Voor het aanvragen van een afvalpas voor de ondergrondse restafvalcontainers klik hier